×

Fair Food & More

Gun uw gasten het allerbeste door te kiezen voor maatschappelijk betrokken en duurzame catering. Fair Food & More is de unieke combinatie van

  • professionele catering door DeMaes Cateringservice,
  • eerlijke, lokale, regionale, biologische en/of faitrade producten en
  • bijzondere gewone mensen die voor de bediening zorgen.

Onder het motto ‘eerlijk smaakt heerlijk’ gebruiken we uitsluitend eerlijke en duurzame producten, die we zo dicht mogeljik in de omgeving halen. Denk bijvoorbeeld aan vlees, vleeswaren, brood en kaas uit de Regio Foodvalley en fruit uit de Betuwe.

Al dat heerlijke eten en drinken wordt zorgvuldig en met grote toewijding uitgeserveerd door vrijwilligers van Veenendaal4Fair. Dat doen ze samen met cliënten van Reinaerde – de Bombardon: bijzondere gewone mensen, die over prima vaardigheden beschikken. Ze hebben alleen iets meer begeleiding nodig en die bieden we.

Door te kiezen voor Fair Food & More voor het verzorgen van uw netwerkontbijt, zakenlunch, buffet, diner of gezellige borrel draagt u bij aan een inclusieve samenleving. Mail naar info@veenendaal4fair.nl voor meer informatie en boekingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERGEBRUIK RESTMATERIALEN

Nederland en Europa willen toe naar een circulaire economie. Dat betekent dat we als we een product afdanken, we de grondstoffen een nieuw leven geven.

Een mooi voorbeeld: als Veenendaal4Fair zamelen we roll-up banners en spandoeken in, die bedrijven en organisaties niet meer gebruiken. De uiterst creatieve Wendy maakt daar leuke en praktische tassen en big bags van.

Nog een voorbeeld: van oude pallets maken de deelnemers bij Reinaerde leuke kistjes. Deze doen we vol met eerlijke en lokale producten, waarna de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal ze weggeeft als relatiegeschenk.

En we hergebruiken nog meer! Zo maakten we al eens kussentjes van afgedankte vlaggen, met non-woven restmaterialen als vulling, en tassen van oude spijkerbroeken. Als een product namelijk niet meer geschikt is voor de oorspronkelijke functie, dan kan het vaak een uitstekende grondstof zijn voor een nieuw doel. Wij proberen steeds nieuwe initiatieven hiervoor te ontwikkelen – helpt u mee?

Onze partners