KoffiePro – Veenendaal

Koffieautomaten op de zaak kunnen anders!

Het Veenendaalse bedrijf KoffiePro is net een tikje anders met de levering van de capsulemachine voor lekkere koffie. Professionele koffiemachines voor de zaak, op kantoor of in de horeca, maar dan op een innovatieve en duurzame manier. Oceano Coffee capsules voorkomen dat in de oceanen het plastic zich verzamelt. Koffie zonder bijsmaak.

Dit bedrag is inclusief BTW
Veenendaal4Fair team Meer weten? Neem contact op.

Beschrijving

Het verhaal

De biologisch afbreekbare koffiecups. Het geheim ligt in het materiaal dat wordt gebruikt in Oceano’s plantaardige capsules. Volledig gemaakt van suikerriet en suikerbieten. Dit betekent dat de capsule kan worden afgebroken tot compost.

Oceano Coffee staat voor GEEN plastic en GEEN aluminium. Gemaakt van 100% plantaardig materiaal en volledig biologisch afbreekbaar.

Maar ook de gemalen koffiebonen in de Oceano Coffee capsules zijn afkomstig van UTZ gecertificeerde koffieboeren die oog hebben voor het milieu en de werkomstandigheden van de arbeiders.

Tot slot . Met Oceano Coffee wordt het “The Ocean Cleanup” initiatief van Boyan Slat ondersteund.  Van elke gebruikte Oceano Coffee koffiecapsule gaat er een gedeelte naar dit mooie initiatief. Het doel van “The Ocean Cleanup” is om de hoeveelheid plastic in de oceanen binnen 5 jaar met 50% te verminderen.

Voor informatie en verkoop

www.koffiepro.nl

Fokkerstraat 39
3905 KV Veenendaal

E-mail:  info@koffiepro.nl
Telefoon:  0318-706970

Keurmerk